מידע ושאלות נפוצות על צילומי הריון
באיזה שבוע מומלץ להצטלם?
בהריון תאומים מומלץ להגיע בערך בשבוע 27.
מומלץ לתאם צילומים כשבועיים-שלושה לפני המועד הרצוי על מנת להבטיח מקום פנוי.
לימי שישי יש לתאם כחודשיים עד שלושה חודשים מראש.
איך מתכוננים לצילומי היריון?
מומלץ להביא את האיפור הבסיסי שאת משתמשת בו, גם לצורך "טאצ'-אפ" במהלך הצילומים.
* אם את מעוניינת, ניתן להזמין מאפרת שתגיע עד אליך הביתה/לסטודיו ותאפר אותך לצילומים איפור מקצועי במחיר מיוחד ללקוחות הסטודיו.
להרחבה בעניין האיפור המתאים לצילומים את מוזמנת להכנס לקרוא
בבלוג שלי :-)
* בגדים - עוד בדרך אליי חשוב להוריד חזייה, לפתוח את המכנסיים ולשחרר גרביים או כל בגד לוחץ, כדי שלא יישארו סימנים על הגוף.
איך מתבצעים צילומי היריון?
בסוף הצילומים תקבלי את כל התמונות, ומתוכן תבחרי את התמונות שאעבד עבורך בפוטו שופ, אותן תקבלי בגלריה אישית ואם בחרת בחבילה עם אלבום, תקבלי אלבום דיגיטלי, עם עיצוב גרפי מקצועי לפי טעמך, למזכרת שתלווה אותך כל החיים.
תוכלי להתרשם ממגוון האביזרים שיש לי בגלריית
צילומי הריון.
מה צריך להביא לצילומי היריון?
סט לבוש צבעוני לתמונות המשפחתיות בהתחלה (יכול להיות ג'ינס עם חולצה יפה או שמלה צבעונית) ואפשר להביא גם תכשיטים (לא לשכוח טבעת נישואין ואירוסין). אין צורך בנעליים, אלא אם כן את רוצה להצטלם בנעלי עקב סקסיות.
אפשר להביא אביזרים שקשורים לתחביב מסוים, כמו ריקודי בטן, נעלי בלט וכדומה.ואחרון חביב: נעלי בית נוחות, כדי שתוכלי להסתובב בנוחות בסטודיו בזמן הצילומים.
לבן-הזוג: סט לבוש צבעוני לתמונות המשפחתיות בהתחלה,
סט לבוש של ג'ינס כחול וחולצה לבנה
ולא לשכוח להזכיר לו להתגלח ולהצטחצח ולהסתפר.
למי שמגיעה עם ילדים: סט בגדים בהיר לכל המשפחה (למשל, ג'ינס וחולצה לבנה, או שמלה לבנה).
אם מצטרפים ילדים לצילומים צריך להקדיש כמה דקות מחשבה למה ללבוש לסט צילומים המשפחתי? במידה ואתם מעוניינים בתמונות בהם כולם לבושים באותו סגנון (רצוי:)) אז חשוב שכל מי שמשתתף בצילומים יגיע מוכן בלבוש בסגנון עליו החלטתם - חשוב לשמור על צבעוניות נעימה והרמונית בבחירת הבגדים!
2. האופציה הקלה מעט משודרגת – שילוב נגיעה של צבע דומיננטי נוסף –יכול להיות צעיף/ ז'קט/ חותלות/ שרשרת/ כובע/ סוודר/ גרביונים/ סרט לראש וכולי
האם התמונות הנבחרות עוברות עיבוד בפוטו שופ?
בוודאי! התמונות הטובות ביותר שתבחרי עוברות עיבוד, הכולל החלקה קלה של הגוף, טשטוש סימני מתיחה, צלקות, פצעים, החלקה קלה של הפנים, החלקת הרקע ובקיצור... החלקה של כל מה שהיינו מעדיפות לשכוח.
כמו כן, התמונות עוברות תיקון בהירות וכהות, קונטראסט, קומפוזיציה, חידוד תיקוני צבע, הוספת קרני שמש בצילומי טבע, ולבסוף חלק מהתמונות נהפוך לשחור לבן ואחרות לחום עתיק (sepia), או עריכה בגוון וינטג' חם, כל תמונה ומה שהכי מתאים לה.
אילו אביזרים יש בסטודיו?
יש מגוון רחב של צעיפים, תכשיטים, חצאיות, בדים ותחרות מסוגים שונים, שלים, פרחים, כובעים ועוד מגוון אביזרים מיוחדים (רבים מהם תוכלו לראות באתר האינטרנט).
לצילומי ילדים ותינוקות יש שלל סלסילות וקערות, כנפיים, פרוות, סוס עץ, כיסאות קטנים מקש/עץ, ריהוט עתיק ואביזרים עתיקים כמו מאזניים עתיקים ועוד שלל אביזרים מיוחדים.
איזה סוגי אלבומים יש?
ישנם אלבומי פוטו דיגיטליים במספר גדלים וכריכות, וכוללים עיצוב גרפי מקצועי, אותם תוכלי לראות בסטודיו ביום הצילומים ולבחור את האלבום שאת אוהבת.
אלבום פוטו זהו אלבום דיגיטלי המודפס בשיטה ייחודית על נייר צילום (נייר פוטו) איכותי המתאפיין בדפים עבים במיוחד ועל כן עמידים לאורך שנים. דפי הספר מודפסים באופן מלא על שני חלקי העמוד של כל דף ועל כן הפתיחה של הספר היא מלאה - 180 מעלות.
הכריכה מודפסת ומעוצבת גרפית לפי טעמך.
איך בוחרים את התמונות?
בתום הצילומים אשלח לך את כל התמונות שצילמנו, כך שתוכלי לבחור את התמונות האהובות עלייך, ואותן אעבד עיבוד יסודי בפוטו שופ.
בחירת התמונות היא החלק הקשה ☺
נסי לבחור תמונות מגוונות עד כמה שניתן – שיהיה ייצוג לכל סדרה שנצלם, בפוזות ובזוויות שונות. מכל סדרה כדאי, לדוגמה, לבחור תמונה אחת שבה את מביטה למצלמה, אחת שבה את מסתכלת על הבטן, אחת עם חיוך, אחת עם הראש למעלה, אחת מקדימה, אחת בפרופיל, וכן הלאה.
האם אפשר לשלב גם את הבעל ו/או הילדים בצילומי ההיריון?
אפשר ואפילו רצוי...
ואם יש לי שאלות נוספות?
את מוזמנת ליצור איתי קשר:
בטלפון: 052-245276
ותמיד אפשר להשאיר הודעה או לשלוח לי מייל:
keren@kerensgallery.net
ואני אחזור אלייך בהקדם האפשרי.